vrijdag 4 november 2022

Favoriete vijf op vrijdag

Wat zijn mijn vijf favoriete genietmomentjes om te delen? Ik doe vandaag mee met Susanne's site om dingen te delen waar ik dankbaar voor ben. 
 
👉 Translate my Dutch? Use the translation gadget in sidebar


Mijn favoriete vijf (plus 1 extra)
 1. Ik ben net terug van vakantie in eigenland. Wat heb ik leuke eekhoorntjes gezien. Ik maakte er wat foto's en schreef er een blog over: 4 mooiste eekhoornfoto's
 2. Via Albèrtje van de blog knutselpret vond ik 2 leuke mini-biebs in Putten. Zij wist ze te staan en stuurde de adressen. Ik houd van boeken. Ik nam er vier mee naar het vakantiehuisje.
 3. J. maakte een hartje. Ik voel me heel gelukkig. Dit was de eerste vakantie dat we samen gingen, zonder kinderen. We zijn wel vaker samen een paar dagen weg, maar dan was het om bij te komen van niets ergs. Iets moeilijks. Nu gingen we zomaar en het was fijn, leuk, verrassend. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Na 31 jaar huwelijk hou ik zoveel "dieper" van hem dan toen we samen begonnen. 
 4. We hebben veel gewandeld. Putten is een dorp, midden op de Veluwe. Het is omringd door bossen. Eén keer verdwaalden en hadden geen bereik. Die wandeling duurde daardoor erg lang. Op de foto zie je mij, ergens in het midden van die wandeling. Blijven lachen. 
 5. Heel bijzonder, we hadden prachtig weer. Ik heb nog nooit buiten gezeten in november. Maar deze vakantie scheen de zon en was het warm genoeg om op een beschut plekje buiten te zitten. Een groot verschil met mijn vakantie vorig jaar om deze tijd: Nationaal Ereveld Loenen in de Mist
😊 Wat ik zeggen wil: deze vakantieweek zie ik als een cadeau van God. 

Vingerloze handschoenen via Instagram
O ja en nummer 6 (per ongeluk eentje meer) zijn mijn nieuwe vingerloze handschoeneb. Ik kocht ze via Instagram van Sokken van Q en haalde ze deze week af, in het dorp waar wij op vakantie waren. Ik ben er helemaal weg van. Hieronder nog een foto. 

⛄ Nu kan ik lekker warm de winter in.


Wat waren jouw 5 mooie momentjes?

Ik wil al onze beste momenten nemen, ze in een pot doen en ze eruit halen als koekjes en  steeds weer van elk van hen genieten. Crystal Woods

 

9 opmerkingen:

 1. Do you live in the Netherlands?? I'm assuming......your vacation with your husband sounds wonderful. Here in the eastern United States (NY) we are having a glorious autumn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a beautiful sentiment about putting all of the best moments in a jar. I love that. The fingerless gloves are so pretty. My husband and I enjoy our travels together, too, especially because it gives us time for just the two of us. I've enjoyed your post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the fingerless gloves. They come in very handy! Your holiday sounds wonderful and relaxing.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for your comment, Susanne I appreciate that because it still takes extra effort (translation)

   Verwijderen
 4. I love your new gloves! It sounds like you and your husband had a wonderful getaway! My husband and I have yet to go on one by ourselves since having our son. 17 years! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen