De lekkerste havermoutkoekjes bak je zelf. Echt waar. Sinds ik weet dat ik glutenvrij moet eten probeer ik steeds meer dingen uit. Deze koekjes bak ik met behulp van het basisrecept havermoutkoekjes van Laura's Bakery.
Foto's havermoutkoekjes
Hieronder foto's van baksels van verschillende weken.
Aangepast recept havermoutkoekjes
Laura's basisrecept paste ik aan. In de plaats van bloem: glutenvrij havermeel. Scheutje volle melk in plaats van ei. Rietsuiker in de plaats van de genoemde suikers. Plus: ik doe er ook nog een piepklein scheutje olijfolie door
Met broodkruiden
Nog nooit zulke lekkere koekjes gehad waar ik geen jeuk van kreeg in mijn mond. Heerlijk zacht. O en ik doe er ook nog een halve theelepel broodkruiden van LePoole door. Voor de lekkerigheid.🍪 De lekkerste glutenvrije (eivrije, histaminevrije) koekjes van de hele wereld
Wat zien ze er lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenMaple syrup is also a great alternative to sugar, it's what I use in my coffee :)
BeantwoordenVerwijderen